Donateur worden

Wilt u ons initiatief steunen, graag !! Asante sana (hartelijk dank)

Mwika heeft net als alle andere projecten geld nodig. Een vliegticket, visum en de vereiste medicatie kost ca. € 1000,- per persoon. Geld brengen we niet naar Afrika. Goederen alleen als we ze nuttig kunnen inzetten en bijna altijd zijn het goederen die in Nederland overtollig zijn, maar nog jaren nuttig dienst kunnen doen.

Met een begroting van ca. € 25.000 per jaar kunnen wij ieder jaar één of twee grote projecten uitvoeren en het niveau van de ICT omgeving in het KCMC verbeteren.

Indien u wilt weten op welke manieren u ons kunt steunen of meer wilt weten over Mwika komen wij graag met u contact. Donateurs die ons goede werk op de voet willen volgen krijgen 4 keer per jaar een nieuwsbrief met nieuws uit Afrika en het KCMC.

Speciale aandacht vragen we voor het project ‘Cardiac Centre‘. Hiervoor is veel geld nodig en ook veel goederen. We willen een centrum bouwen naar Europese maatstaven en daar hoort een moderne ICT infrastructuur bij. Een voorzichtige berekening toont aan dat we minimaal € 250.000 aan nieuwe ICT goederen zullen moeten kopen. Dat hebben we niet en dus vragen we het bedrijfsleven en particulieren om steun.